moleculaire

Stap voor stap van je darmklachten af

Weer écht genieten van etentjes buiten de deur, geen pijnlijke opgezette buik en ook mentaal lekker in je vel


Goed jou hier te zien!

Jij wilt aan de slag met jouw darmklachten. Je hebt zelf al wat geprobeerd, helaas zonder resultaat. En je weet; dit gaat niet vanzelf over.

Jij moet nu écht actie ondernemen...

Boek nu jouw vrijblijvende kennismaking in de agenda hieronder.

Ik help je graag verder!


Herken jij dit?

Je hebt al lange tijd last van buik en darmkrampen die je dagen behoorlijk verpesten. Je buik is vaak opgeblazen en ook hier heb je veel last van. En de paniek die je ervaart als je acuut een toilet nodig hebt in openbare ruimtes is iets wat je niet met veel mensen kunt delen.

Dit alles zorgt er tegenwoordig steeds vaker voor dat je liever thuisblijft in plaats van kiest voor die leuke avond uit met vriendinnen. Ook heb je steeds minder energie om leuke dingen te doen en kom je er maar niet achter waarom jij zoveel last hebt van deze pijnlijke en opgezette buik en je wisselende ontlastingspatroon.

Je vraagt je echt af hoe dit nu verder moet en of er ooit een oplossing komt voor deze steeds erger wordende klachten. Het neemt je leven in beslag en soms maak je je zelfs zorgen of je niets iets ernstigs hebt.

Denk jij er wel eens over na wat er gebeurd als je niets aan je klachten doet?

Als je niets doet aan je klachten is de kans groot dat ze heftiger en pijnlijker worden en meer bezit nemen van je leven. Is dat wat je wilt? Je weet je moet in actie komen, dit gaat niet vanzelf over.

Stel je voor...

Dat je jouw vrijheid weer terug hebt en zomaar spontaan een middag op stap kunt met vriendinnen zonder dat je je bezighoudt met waar het dichtstbij zijnde toilet is?

Dit jaar kijk je écht uit naar de zomer! Voor het eerst sinds jaren zit je lekker in je vel en je bent niet bezig met je opgezette buik. Ook draag je zonder schaamte jouw favoriete zomerjurk. Jij mag er zijn! Je voelt aan alles dat je weer in balans bent.

Je weet precies welke voedingsmiddelen welke klachten geven en je weet inmiddels ook dat er genoeg alternatieven zijn waarvan jij  geniet. Je spreekt weer graag af buiten de deur en hebt ook aan het einde van de dag genoeg energie om te doen waar je gelukkig van wordt!

Je weet nu dat je gezond bent en dat je lichaam jou iets te vertellen had en je bent in staat om hier ook daadwerkelijk naar te luisteren en te doen wat je lichaam van je vraagt.

laura
Laura de Haan, Oprichtster van The Health Rezet 'Omdat gezondheid in je darmen begint'

Hi, ik ben Laura de Haan, als Darmtherapie-specialist, Orthomoleculair Therapeut en Trainer Hormoonfactor begeleid ik mensen in mijn praktijk ‘The Health Rezet’. Ik help mensen met darmklachten bij het achterhalen van de oorzaak om op die manier te werken naar een duurzame oplossing. Je hoeft namelijk niet te leren leven met je klachten!

Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij

Ik had last van mijn pijnlijke opgezette buik, prikkelbaarheid, slecht slapen en totaal geen energie. Nadat de huisarts en de maag-darm-leverarts mij vertelde dat ik PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom) had, begon mijn zoektocht naar een klachtenvrij leven. 

Deze zoektocht leerde mij dat er, naast reguliere zorg, ontzettend veel mogelijk is om de klachten te herstellen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de oorzaak te achterhalen van je klachten. Wat speelt zich nou precies af in je darmen?  


Zodra je de oorzaak weet kun je werken naar de oplossing en die methodiek leverde mij goede resultaten. Al was het niet altijd een makkelijke periode. Uiteindelijk heeft het mij een ware health rezet van mijn darmen en leven opgeleverd, zonder klachten! 

Recente opleidingen

Darmtherapiespecialist

(RP Sanitas Humanus)

Basisopleiding Darmmicrobioom

(Medivere)

Orthomoleculair Therapeut

(SOHF)

Trainer Hormoonfactor

(Sonnevelt Opleidingen)

Darmongemakken onder controle krijgen

Nu begrijp ik mijn darmongemakken en kan ik ze onder controle krijgen en houden
Nadat ik al ruim een jaar met verergerde darmklachten liep, besloot ik hulp te zoeken buiten het reguliere medische circuit en kwam ik op de website van The Health Rezet. Ik had goede ervaringen gehoord in mijn omgeving en ik heb er zeker geen spijt van gehad!

De testen, begeleiding en adviezen heb ik als zeer positief ervaren en hebben mij nu naar het punt gebracht waar ik mijn ongemakken begrijp en onder controle kan krijgen en kan houden.  

Laura en The Health Rezet: hartelijk dank!

AvL, Maarssen

review cherique

Niets heeft echt ooit geholpen, maar door deze behandeling zijn mijn klachten behoorlijk afgenomen


Ik heb vaak gedacht nu heb ik hulp nodig bij mijn darmklachten! En dan probeerde ik weer een dieet, of therapeut of speciaal drankje. Maar niets heeft echt ooit geholpen bij mijn klachten.

Ik koos voor Laura op aanraden van mijn zus. Ze zei; Laura is echt een bijzondere vrouw.

De begeleiding heb ik als heel fijn ervaren omdat je soms door gesprekken net weer even wat motivatie krijgt om door te gaan.

De begeleiding en onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet waar ik niet goed op reageer. En door het juiste supplement mijn klachten behoorlijk zijn afgenomen.

Cherique
review Anouk

Laura is enorm kundig en analytisch en probeert tot de kern van de klachten te komen

Heel blij met mijn bezoek aan Laura en de adviezen. Via een vriendin kwam ik in contact met Laura en had vrij snel het gevoel aan het juiste adres te zijn. En dit gevoel bleek juist te zijn. Laura is enorm kundig en analytisch. Ze probeert tot de kern van de klachten te komen en daar een passende oplossing of oplossingen voor te bieden. Door de adviezen en begeleiding van Laura heb ik minder klachten en weet ik wat te doen wanneer deze opspelen.

A. Wijk, Amsterdam

Zet vandaag jouw eerste stap en start jouw health rezet!


Heb je een vraag of wil je gewoon meer informatie?

Neem gerust contact op via het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van mij. Ik help je graag verder!

Stel hier je vraag

Contactgegevens

The Health Rezet
Von Zesenstraat 398
1093 BJ
Amsterdam
info@thehealthrezet.nl

31610756348


Of via social media