Gratis darm-rezet-sessie

Gratis darm-rezet-sessie 

Ontvang tijdens dit waardevolle coach-gesprek 3 persoonlijke tips die jou echt op weg helpen naar minder darmklachten

Laura lila trui

Ik help je graag op weg

Jij wilt graag de eerste stappen zetten op weg naar een leven zonder darmklachten. Je bent je opgeblazen pijnlijke buik en andere ongemakken in je darmen nu zat. Het is tijd voor echte actie!

Maar waar begin je? Je hebt al een aantal dingen geprobeerd en eet best gezond. Toch merk je weinig verbetering. Ondertussen worden jouw klachten steeds wisselvalliger en krijgen meer invloed op je leven. Je zit niet lekker in je vel en ergens weet je dat je zo niet langer door kunt gaan.

Stel je voor, jij ervaart straks minder darmklachten en meer energie!

Wil jij nu aan de slag met jouw darmklachten? Wil jij beter begrijpen wat er eigenlijk gaande is in jouw lichaam en ontdekken dat er echte oplossingen zijn? Vraag dan nu jouw gratis persoonlijke coach-sessie ter waarde van € 87,50 aan.

Iedere maand geef ik 2 gratis persoonlijk darm-rezet-sessies cadeau omdat ik jou graag help bij je darmklachten. Jij kunt je klachten de baas worden als je de juiste tools in handen krijgt en ik help je graag op weg.

Darmongemakken onder controle krijgen

Nu begrijp ik mijn darmongemakken en kan ik ze onder controle krijgen en houden
Nadat ik al ruim een jaar met verergerde darmklachten liep, besloot ik hulp te zoeken buiten het reguliere medische circuit en kwam ik op de website van The Health Rezet. Ik had goede ervaringen gehoord in mijn omgeving en ik heb er zeker geen spijt van gehad!

De testen, begeleiding en adviezen heb ik als zeer positief ervaren en hebben mij nu naar het punt gebracht waar ik mijn ongemakken begrijp en onder controle kan krijgen en kan houden.  

Laura en The Health Rezet: hartelijk dank!

AvL, Maarssen

review cherique

Niets heeft echt ooit geholpen, maar door deze behandeling zijn mijn klachten behoorlijk afgenomen


Ik heb vaak gedacht nu heb ik hulp nodig bij mijn darmklachten! En dan probeerde ik weer een dieet, of therapeut of speciaal drankje. Maar niets heeft echt ooit geholpen bij mijn klachten.

Ik koos voor Laura op aanraden van mijn zus. Ze zei; Laura is echt een bijzondere vrouw.

De begeleiding heb ik als heel fijn ervaren omdat je soms door gesprekken net weer even wat motivatie krijgt om door te gaan.

De begeleiding en onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet waar ik niet goed op reageer. En door het juiste supplement mijn klachten behoorlijk zijn afgenomen.

C. Geerligs, Anna Paulowna
review Anouk

Laura is enorm kundig en analytisch en probeert tot de kern van de klachten te komen

Heel blij met mijn bezoek aan Laura en de adviezen. Via een vriendin kwam ik in contact met Laura en had vrij snel het gevoel aan het juiste adres te zijn. En dit gevoel bleek juist te zijn. Laura is enorm kundig en analytisch. Ze probeert tot de kern van de klachten te komen en daar een passende oplossing of oplossingen voor te bieden. Door de adviezen en begeleiding van Laura heb ik minder klachten en weet ik wat te doen wanneer deze opspelen.

A. Wijk, Amsterdam

Vraag jouw gratis coach-sessie hier aan