Heb jij al te lang last van darmklachten? En heb je al van alles geprobeerd zonder succes?


Start dan vandaag nog met deze 7 effectieve tips en ervaar snel verlichting

In dit e-book lees je;

  • Waarom jouw darmklachten nooit verdwijnen als je deze tips niet opvolgt
  • De #1 fout die gemaakt wordt door mensen met darmklachten

    Start vandaag en ervaar snel verlichting
50%
Je bent er bijna
Waar mag ik de 7 effectieve tips naartoe sturen?
Ja, stuur mij het e-book én relevante updates.
Download gratis
ebook_7tips_darmklachten
nokita_barends

Dankzij de fijne, duidelijke en betrokken begeleiding van Laura heb ik een enorme verandering doorgemaakt en zijn mijn klachten verdwenen


Nadat ik dagenlang met waanzinnig veel pijn van de krampen niets meer kon dan in bed liggen, was ik wanhopig op zoek naar hulp. Ik had Laura al eens eerder ontmoet, ze is niet alleen een fijn mens, maar ze gaf me ook direct een goed gevoel.Dankzij de fijne, duidelijke en betrokken begeleiding heb ik een enorme verandering doorgemaakt en zijn mijn klachten verdwenen.

Ik ben me nu meer bewust van de impact van mijn eetgewoonten op mijn welzijn. Door de adviezen en steun ben ik nu in staat om mijn voeding zo aan te passen dat ik krampvrij door het leven ga. Ik zorg ervoor dat ik genoeg drink en nog gezonder en bewuster eet

N. Barends, Haarlem

Darmongemakken onder controle krijgen

Nu begrijp ik mijn darmongemakken en kan ik ze onder controle krijgen en houden
Nadat ik al ruim een jaar met verergerde darmklachten liep, besloot ik hulp te zoeken buiten het reguliere medische circuit en kwam ik op de website van The Health Rezet. Ik had goede ervaringen gehoord in mijn omgeving en ik heb er zeker geen spijt van gehad!

De testen, begeleiding en adviezen heb ik als zeer positief ervaren en hebben mij nu naar het punt gebracht waar ik mijn ongemakken begrijp en onder controle kan krijgen en kan houden.  

Laura en The Health Rezet: hartelijk dank!

AvL, Maarssen

review cherique

Niets heeft echt ooit geholpen, maar door deze behandeling zijn mijn klachten behoorlijk afgenomen


Ik heb vaak gedacht nu heb ik hulp nodig bij mijn darmklachten! En dan probeerde ik weer een dieet, of therapeut of speciaal drankje. Maar niets heeft echt ooit geholpen bij mijn klachten.

Ik koos voor Laura op aanraden van mijn zus. Ze zei; Laura is echt een bijzondere vrouw.

De begeleiding heb ik als heel fijn ervaren omdat je soms door gesprekken net weer even wat motivatie krijgt om door te gaan.

De begeleiding en onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet waar ik niet goed op reageer. En door het juiste supplement mijn klachten behoorlijk zijn afgenomen.

Cherique
anouk-review

Laura is enorm kundig en analytisch en probeert tot de kern van de klachten te komen

Heel blij met mijn bezoek aan Laura en de adviezen. Via een vriendin kwam ik in contact met Laura en had vrij snel het gevoel aan het juiste adres te zijn. En dit gevoel bleek juist te zijn. Laura is enorm kundig en analytisch. Ze probeert tot de kern van de klachten te komen en daar een passende oplossing of oplossingen voor te bieden. Door de adviezen en begeleiding van Laura heb ik minder klachten en weet ik wat te doen wanneer deze opspelen.

A. Wijk, Amsterdam
laura
Laura de Haan van The Health Rezet 'Gezondheid begint in je darmen'

Hi, ik ben Laura de Haan, als Darmtherapie-specialist, Orthomoleculair Therapeut en Trainer Hormoonfactor begeleid ik mensen, als jou, in mijn praktijk ‘The Health Rezet’.

Ik help jou om je darmklachten aan te pakken. We achterhalen de oorzaak om op die manier te werken naar een duurzame oplossing. Jouw darmklachten zijn niet jouw lot!  

Er is heel veel mogelijk om jouw klachten aan te pakken. Jij bepaalt wat er gebeurd in jouw leven, niet jouw darmklachten.

Download nu gratis de 7 effectieve tips!

Ontdek nu de 7 effectieve tips en pak direct jouw darmklachten aan. Start vandaag al en ervaar snel verlichting.
50%
Je bent er bijna
Waar mag ik de 7 effectieve tips naartoe sturen?
Ja, stuur mij het e-book én relevante updates.
Download now
ebook_7tips_darmklachten